CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

söndag 8 maj 2011

arbetsbyxor från Fristads


Fristads arbetsbyxor: lång, 3/4 samt shorts Dessa byxor kan du köpa hos Protecty. www.billigaarbetsklader.se OBS! Byxan finns även i herrmodell! :-)

Fristads egen text om byxan:
4416 Ceriserosa/Mörkgrå (Färgen är mattare och något mer rosa än vad som framgår av bilden. Knäskydden är mörkgrå, inte svarta)

OBS! Byxan är i grunden en Fristads målarbyxa BM-259/258-00 som via vår försorg och vårt ansvar har ändrats. Plagget är professionellt infärgat i en mörkrosa/cerise färg. Plagget är inte helt färgbeständig eftersom det är ett bomullsplagg dvs att den kommer att blekna något efterhand som det tvättas. Viss färgavvikelse mellan olika plagg kan förekomma. Plagget har vita sömmar. Viss leveranstid, upp till 15 arbetsdagar kan förekomma.

Tjejer, kom ihåg att detta är ett arbetsplagg, inte ett modeplagg ;-) Är du osäker på storleken så välj alltid närmast större storlek. 9 av 10 byten på denna artikel i damstorlek beror på beställaren valt en storlek för liten storlek. Observera också att tex herr C50 och dam C50 INTE är samma storlek. Kolla i storlekstabellen om du är osäker.

0 kommentarer: