Polarhundsgenseren från Adventdalen


Genseren strikkes for hånd av kvalitetsgarn fra Island. 100% tykk islandsk ullgarn. Polarhundmønsteret er komponert av oss og er ”varemerke” fra vår Kennel. Genserne er meget populære, moderne og meget varme.De strikkes i forskjellige farger og mønster.  Selve mønsteret av hunden er lik på alle genserne. Modellen for hundemønsteret er vår egen Grønlandshund Bassen av Wanvare i trav.

Vi tar dessverre ikke imot bestilling på gensere. Det blir for lang venteliste. Men vi skal derimot produsere noen gensere og legge ut for salg nå og da. De blir da lagt ut på denne websiden under ”Til salgs” som er en egen undergruppe av siden du nå er på.Det kan være smart å LIKE Kennel Adventdalen på facebook for der blir det lagt ut mer info når ting skjer.
Genserne ligger alt fra kr. 2600 til 3300,-. Det avgjørende er hvor mye garn som blir brukt (str.), farger og tid. Postoppkrav og porto kommer i tillegg. Har du spørmål ang. Polarhundgenseren kontakt oss gjerne på   h-schiba@online.no  www.adventdalen.com/Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kommentarer