Tävling, träning och lunch med IF Östersund Draghund

Lördag 15 februari 2014 går deltävling tre i IFÖD-cup av stapeln i Östersund. I samband med den kör vi en liten "klubbdag" för alla intresserade. (Är du inte medlem än går det ju utmärkt att bli det!)

Programmet är tänkt så här:

Klockan 10: Skejtteknikträning med skidåkaren Tord Wiksten uppe vid ÖSK skidstadion. Gratis (!) för alla som är medlemmar i klubben. Passa på att vara med och få tips på hur du kan förbättra din skidteknik. (Vill du veta mer om vem Tord är kolla wiksten.nu.) Träningen pågår cirka en och en halv timme.

Klockan 11.30: Gemensam lunch. Plats ej bestämd än. Det beror lite på hur många vi blir. Kostnad: 50 kronor.

Klockan 13.30: Tävling IFÖD-cup. Start och mål vid parkeringen vid hundspåret på ÖSK. Sträckning inte helt klart ännu. Det beror lite på hur snöläget ser ut. Men planen är att man ska kunna välja mellan en kort (cirka 5 kilometer) eller en lång (cirka 1 mil) bana. Kostnad: Gratis för medlemmar i IFÖD, 40 kronor för icke medlemmar.

Kom och var med! Det går utmärkt att vara med på delar av dagens aktiviteter om du inte hinner med allt.

Anmälan till teknikträningen och till lunchen senast onsdag 5 februari. Anmälan till tävlingen görs på plats senast en halvtimme före start, men för att få en föraning om hur många som tänker tävla så mejla gärna och meddela, särskilt ni som bara tänker komma och tävla och inte vara med på träning och lunch.

Anmälan görs till Jens Larsson:  jensolovlarsson@icloud.com

www.ifod.se

Kommentarer