Footmender® - En produkt räcker!

 
Jag har pinsamt torra fötter under vissa perioder av året. Speciellt på hösten då jag går mycket i kängor men även vintertid då luften är så torr och jag är slö att sköta om fossingarna. Köpte denna produkt på Apoteket för några veckor sedan och den är ENORMT BRA!!! Jag såg resultat redan efter några dagars behandling och den är så enkel att använda! Den är värd sitt pris på ca 250 - 300:-
 
Som produktbeskrivning på footmender.se så står följade:
"Nu finns patenterade Footmender som är utvecklad för behandling av ”alla” fotvårdsområdena, torr hud på fötterna, förhårdnader, liktorn (liktå), liktornar och hälsprickor (spruckna hälar) i en och samma produkt, detta eftersom man oftast har alla eller flera problem samtidigt. D.v.s. man behöver inte köpa olika produkter får de olika användningsområdena, vilket tidigare har varit fallet.
Footmender, med sina sex aktiva ingredienser, har också flera olika funktioner förutom den mjukgörande funktionen som man oftast kanske tänker på. Footmender ersätter därmed fotbad, fotfil, fotsockor och rad olika krämer, vilket innebär att man nu inte behöver köpa ett flertal olika typer av produkter för att behandla sina torra fötter, förhårdnader, liktorn, liktornar och hälsprickor. En produkt räcker!"

Kommentarer